Skapa egen design

  /  Skapa egen design

Skräddarsytt fotokakel

Everstyle® Art & Image Tiles är ett nytt spännande designverktyg för inredning av privata och offentliga miljöer. Våra kakelplattor produceras i alla förekommande plattstorlekar på marknaden. Från mosaik till plattor som är hela 2 x 1 meter.

A) Egen bild. Fungerande upplösning bör vara minst 150 dpi men gärna 300 dpi, i skala 1:1. Vi hjälper dig gärna att kolla upplösningen på din bild. Krävs retuschering/originalarbete lämnas offert på beräknad tid.

 

B) Bilder från vårt arkiv – kontakta oss för bildförslag. Vi skapar och förmedlar projektanpassade bilder, konst och gestaltningar enligt era specifika önskemål, eller med fria händer – I egen regi samt i samarbete med olika kreatörer, konstnärer, mönsterdesigners etc.

 

C) Konceptutveckling. Vi utvecklar hela koncept och utgör en innovativ, idérik samarbetspart. Vi är gärna med redan i ett tidigt skede, där vi kan bistå med råd och vägledning.

Mät den totala bredden och höjden för ytan eller ytorna som ska kaklas.

Alla våra plattor kan beställas i valfria dimensioner upp till 1 x 2 meter. Ange önskat plattformat, bredd och höjd, samt om plattorna ska sättas liggande eller stående (gäller för icke kvadratiska format). Kontakta oss för rådgivning om du vill ha hjälp med att hitta ett lämpligt plattformat för ditt projekt.

 

Vanliga plattstorlekar (cm):  10×10, 10×20, 10×30, 10×40 15×15, 15×30, 20×20, 20×40, 20×60, 30×30, 30×60, 30×90

A) Kakel passar för väggbeklädnad inomhus, t. ex. i våtutrymmen, badrum, kök eller i offentliga miljöer som trapphus, restauranger, tvättstugor m.m. Kakel är inte frostsäkert och bör inte användas utomhus.

 

B) Klinker passar för golvläggning inomhus samt väggbeklädnad eller golv utomhus. Frostsäkert.

 

C) Glaskakel ger bilderna ett underbart djup och en extra dimension i uttrycket! Glaskakelplattor sätts på samma sätt som annat kakel/klinker och finns att beställa i alla storlekar.

 

D) Annat material Vi producerar även bilder/konst på andra material. Från plåt, vägg- och takskivor, till ljudabsorbenter och textila material t. ex. canvas.

A) Matt eller blank finish?

 

B) Plattor med eller utan struktur?

Everstyle® Art & Image Tiles produceras i en industriell flerstegsprocess.

Produkten är testad och godkänd i enlighet med DIN EN ISO 10545-13 och DIN EN ISO 10545-14.

Produkten innehar av PRV och EPO godkänt patent.

Kontakta oss för diskussion och offert.

Från offert till färdig produkt

Då offerten godkänts skickas en orderbekräftelse samt en korrektur som visar exakt var fogarna hamnar.

Produktionen påbörjas efter godkännande av korrektur.

Leveranstiden är ca 3-6 veckor, men kan bli längre vid stora projekt/volymer och om vi t. ex. skapar unik bild till specifik plats.

Plattorna fraktas till önskad adress och ett numrerat monteringsschema inkl. skötselråd medföljer.

Garanti lämnas i enlighet med konsumentköplagen och Everstyles övriga leveransvillkor.

1

Offert

2

Order

3

Korrektur

4

Produktion

5

Leverans

Vi utvecklar idékoncept och projektanpassade designförslag.